Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTIFUL DAY

Vilket fantastiskt väder det har varit idag, soligt och kallt men inte lika rått som igår. Har varit ute på en långpromenad med hunden och sen ute på stan och handlat lite nya saker till hemmet – som vanligt blev nästan allting fel så jag måste lämna tillbaka hälften och det tog en jädrans tid p.g.a min beslutsångest. Hopplöst haha

__________________________________________

The weather today has been fantastic – sunny and crisp. I have been out for a long walk with the dog and I have done some interior shopping as usual, almost everything was wrong when I got home so I have to return half of it. It also took ages for me to decide because of my decision anxiety. Totally hopeless haha

IMG_4393

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!