Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ALTERNA HAIRCARE

Jag testar just nu hårprodukter från varumärket Alterna Haircare(klick!). De har en massa lyxiga spännande produkter som både fungerar riktigt bra och har ett naturligt och rent innehåll. Jag stylade mitt hår med produkterna som ni kan se på bilderna nedan. Jag började i torrt hår med att spraya Bamboo Volume Uplifting Root Blast vid rötterna som jag borstade ut när det torkat. Den ger en superhärlig volym utan att det blir stelt eller kladdigt och produkten är baserad på ren ekologisk bambu som är kombinerad med effektiva och hållbara ingredienser. För att få upp lite extra volym och textur i längderna sprayade jag Perfect Texture Finishing Spray – som är ett torrt spray som är väldigt bra om man vill ha en lätt stadga och volym. Sen avslutade jag med att dra lite av Omega Nourishing Oil över längder och vissa slingor för att ge håret lite extra näring och glans. Visst blev det fint!? Produkterna finns att köpa på utvalda salonger samt hos Sephora.

_____________________________________

I’m currently testing hair products from the brand Alterna Haircare (click!). They have a lot of luxurious products that both works really well and has a natural and pure content. I styled my hair with the products you can see in the pictures below. I started in dry hair by spraying Bamboo Volume Uplifting Root Blast at the roots and brushed it out after it dried. It provides a great volume without becoming stiff or sticky and the product is based on pure organic bamboo that is combined with efficient and sustainable ingredients. To bring up some extra volume and texture to the lengths I sprayed Perfect Texture Finishing Spray which is a dry spray that is very good if you want a light hold and volume. Then I finished with a few drops of the Omega Nourishing Oil on the lengths to give my hair some extra nourishment and shine. I love the result! The products are available at selected salons and at Sephora.

 

IMG_4299AlternaIMG_4308IMG_4301IMG_4313IMG_4307IMG_4305IMG_4321

*I SAMARBETE MED ALTERNA HAIRCARE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Alex! Tusen tack 😀 Japp det är bara mitt, men det ser tjockare ut när det är stylat med en massa produkter än vad det är annars – tyvärr haha. Kram

    Susanne Barnekow 2015-11-22 21:53:04
    Svara
  • Jätte fint! Är allt ditt egna hår?

    Alex 2015-11-22 20:57:13
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!