Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RIGHT NOW

Lördagsmys på hög nivå just nu, sitter i soffan och jobbar och har en sovande grabb på varsin sida om mig(pojkvän och hund) . Tidigare var vi ute på promenad i solen men jävlar vad kallt det var. Sen jag kom hem för ett par timmar sen har jag jobbat på att få tillbaka värmen i mina händer och ben. Igår kväll tog vi det superlungt, vi var nämligen ute och åt middag och drack vin i torsdags så jag var toktrött igår. Jag har redan hunnit bygga upp en enorm julkänsla vilket betyder att jag bara vill äta lussebullar, dricka te och titta på julfilmer med en massa tända ljus. Kan inte vänta tills jag får köpa julgran!

__________________________________________

Can’t get enough of this cozy Saturday right now – I’m sitting in the sofa, working with two sleeping boys on each side of me(boyfriend and dog). Earlier we took a walk in the sun but it was so god damn cold that I have been warming up the last couple of hours. Last night we stayed at homeon Thursday we went out for dinner and drinks so we were quite tired yesterday. I have already managed to build up a huge Christmas spirit which means I only want to eat saffron buns, drink tea and watch Christmas movies. I cannot even wait until I get to buy a Christmas tree!

IMG_4366 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!