Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PIXI PRIMER

Jag har hittat en riktig kanonprimer för ögonen. Den har en bra färg och gör att man inte behöver lägga någon grundskugga. Ögonskuggan lägger sig jättefint och stannar på plats hela dagen! Det är lite olika ljus på bilderna men det är för att den ena är tagen på morgonen och den andra på kvällen. Den kommer från PIXI, kostar 199 kr och finns bland annat att köpa här.

____________________________________

I’ve found a super good primer for the eyes. It has a nice color and I you don’t even need to apply a foundation shadow. Your eye shadow settles super nice and stays in place all day. The lighting in the pictures is a little different but it’s only because one of them is taken in the morning and the other in the evening. It comes from PIXI and costs  199 sek.IMG_4270 kopiaIMG_4325IMG_4272IMG_4327

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej igen Victoria! Du vet ju såklart bäst vad du passar i:) Gör det, de kan garanterat rekommendera någon passande lösning för dig:) Lycka till och ha det toppen! Förresten, du får gärna uppdatera vad du tyckte och kom fram till! också:) Kram Susanne <3

  Susanne Barnekow 2015-11-30 11:41:41
  Svara
 • Tack för tips Susanne! Ja på vissa är det hur snyggt som helst med lite mörkare ögonbryn, har kompisar som är naturligt blonda som har mycket mörkare bryn än jag, men just på mig känns det inte optimalt 😉 Ska nog ta en konsultation med något av de två ställena du föreslår 🙂 Kanske räcker med att ha lite askigare ögronbrynsprodukter istället för att färga.

  Ha det så fint! Kram

  Victoria 2015-11-26 08:35:38
  Svara
 • Hej Victoria! Tusen tack:) Åh vad svårt – önskar jag kunde ge dig några personliga råd – det enda jag tänker är att det låter snyggt att brynen är lite mörkare:) Jag har själv aldrig ljusat upp min bryn…hmmm jag har besökt Benefit Brow bar på Sephora – dom e väldigt duktiga på bryn! Och sen har jag en vän http://makeupbylina.devote.se/ som är på Bangerhead en dag i veckan och fixar bryn. Hon är också kalasduktig! Du kan ju tala med någon av dem och rådfråga:) Kram

  Susanne Barnekow 2015-11-22 20:03:39
  Svara
 • Tumme upp för att du tar så bra bilder! 🙂 Vi verkar för i övrigt vara många som diggar dina ögonbryn, så jag tänkte faktiskt fråga om ett tips! Jag är mörkhårig men har en sombre-färgning som gör att mitt hår har ett ljusbrunt intryck och jag är mycket nöjd med det. Men mina ögonbryn ser något för mörka ut för min look och jag gillar att fylla i dem för att forma om dem lite, men då ser de ännu skarpare ut. Så min fråga är om du har någon kunskap kring att färga (bleka) ögonbrynen ljusare? Inte blonda utan till askigt ljusbruna/taupe-färgade. Vet du någon salong på Östermalm som utför en sådan behandling med bra resultat? Tack och kram!

  Victoria 2015-11-21 05:32:04
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!