Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COUNT ON ME

Jag har väldigt svårt för deodoranter då jag är väldigt känslig för dofter. Jag tycker att jag kan känna en underton av svett i de flesta deos jag testat och doftat på. Jag brukar därför använda min killes(till hans stora förtret) doftlösa variant från Clinique. MEN nu har jag faktiskt hittat en ny favvo! Den här från Löwengrip Care & Color funkar faktiskt riktigt bra. Det har en vääldigt svag doft och jag känner mig fräsch hela dagen. Ett litet tips bara om ni är på deojakt.

______________________________________

It’s very hard for me to find a deodorant I’m comfortable with, I think it might be because I’m very sensitive to smells. I  can sniff a hint of sweat in most product and therefore I usually use my boyfriends (to his chagrin) scentless deodorant from Clinique. But now I have found a new fav! This one from Löwengrip Care & Color actually works really well. It has a veeery faint scent and I feel fresh all day long. A little tip only if you are on a hunt for a new deodorant. 

IMG_4268

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind