COUNT ON ME

Jag har väldigt svårt för deodoranter då jag är väldigt känslig för dofter. Jag tycker att jag kan känna en underton av svett i de flesta deos jag testat och doftat på. Jag brukar därför använda min killes(till hans stora förtret) doftlösa variant från Clinique. MEN nu har jag faktiskt hittat en ny favvo! Den här från Löwengrip Care & Color funkar faktiskt riktigt bra. Det har en vääldigt svag doft och jag känner mig fräsch hela dagen. Ett litet tips bara om ni är på deojakt.

______________________________________

It’s very hard for me to find a deodorant I’m comfortable with, I think it might be because I’m very sensitive to smells. I  can sniff a hint of sweat in most product and therefore I usually use my boyfriends (to his chagrin) scentless deodorant from Clinique. But now I have found a new fav! This one from Löwengrip Care & Color actually works really well. It has a veeery faint scent and I feel fresh all day long. A little tip only if you are on a hunt for a new deodorant. 

IMG_4268

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!