Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PLAZA KVINNA NR12

Det är en sån känsla att sitta och jobba med något och sedan få det färdiga resultatet i handen – fasen vad stolt jag är över att att vara en del av Plaza Kvinna. Det blir bara bättre och bättre och det är ett sånt jäkla härligt och bra gäng tjejer som jag får äran att jobba med. Missa inte nr 12 där jag djupdykt i dofternas värld, plockat ut min favoritlook från höstens catwalks och testat spa på Grand Hotel.

_________________________________________

It‘s such a feeling to work with something and then get to see the finished result I’m so proud to be a part of Plaza Kvinna magazine. It just keeps getting better and it’s one bunch of fantastic ladies that I get to work with. Don’t miss nr 12 where I have dived into the world of fragrance, picked out my favorite look from the autumn catwalks and tested the spa at the Grand Hotel.

IMG_4278 IMG_4279

De tjusiga ringarna kommer från Jane & Sophie och ljuset kommer ifrån Victor Vaissier.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!