Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY BOX

I måndags var jag och besökte salongen Bauty Box som ligger i Bromma Blocks. Det är två systrar som äger den och de är verkligen supergulliga och kunniga. De har en mängd olika behandlingar så som ansiksbehandlingar, maniky och pedikyr, massage, soldusch och den här gången fick jag två olika laserbehandlingar. Först gjorde vi en runt näsvingarna för att få bort små kärl och efter det gjorde vi en lättare i hela ansiktet. Den fungerar genom att ljuspulser passerar det yttersta hudlagret och genom värmen minskas små fina kärl, fina acneärr, rodnader, rosacea, solskadad hud, ålderförändringar, pigmenteringar samt grova porer. Även hudens nybildning stimuleras och resultatet blir att huden får en jämnare ton och ger ett slätare intryck. Efter laserbehandlingen fick jag en lugnande och förstärkande mask från Dermalociga. Min hy kändes helt fantastisk efter behandlingen och jag ska fortsätta göra några till. Det är första gången jag testar den här typen av laser och hittills verkar det fungera väldigt bra! De håller på att bygga på sin hemsida men man kan se utbudet av behandlingar här.

__________________________________________

Monday I and visited the salon Beauty Box which is located in Bromma Blocks. The two owners are sisters and they are super nice and professional. They have a variety of treatments such as facials, manicures and pedicures, massages and spray tan and this time I got two different kinds of laser treatments. First we did a a stronger kind around my nostrils – to remove small vessels, and after that we did a lighter one over my face. It works by pulses of light passing through the outermost layer of the skin and the heat decreases delicate vessels, fine acne scars, redness, rosacea, sun-damaged skin, age changes, pigmentation and coarse pores. The skins formation is also stimulated and the result is a more even toned and smoother skin. After the laser treatment I received a calming and reinforcing mask from Dermalociga. My skin felt absolutely great after the treatment and I’ll continue to do a few more. It’s the first time I test this type of laser, and so far it seems to work very well! They are working on their new website, but you can see the range of treatments here.

IMG_4261 IMG_4263

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • […] vill läsa mer om en av mina favoritbehandlingar -IPL – kan ni kika på ett tidigare inlägg här. Puss och kram på […]

    BEAUTY BOX - Susanne Barnekow 2016-03-06 18:02:54 http://susannebarnekow.se/2016/03/beauty-box-5/
    Svara
  • […] i fredags var jag där och gjorde ännu en laserbehandling i ansiktet. För er som inte läst mina tidigare inlägg(klick!) så drivs Beauty Box av två systrar som är supergulliga och kunniga. De har en mängd […]

    Susanne Barnekow » BEAUTY BOX - Susanne Barnekow 2015-12-17 15:02:36 http://susannebarnekow.se/plazakvinna/2015/12/beauty-box-3
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!