Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLOW DRY

Innehållet i den här lilla flaskan är verkligen helt fantastiskt! Du applicerar bara några droppar i handdukstorkat hår och fönar ut med en rundborste.  Det torkar snabbare och blir superlent och glansigt med en härlig lätthet. Den är en helt ny produkt så vet inte var man kan köpa den i Sverige än men återkommer så fort jag har all info! Den får full pott av mig – 5/5.

___________________________________

The content in this little bottle is truly amazing! You apply a few drops in the towel-dried hair and blow-out with a round brush. It dries quicker and becomes super shiny and smooth with a light bounce. Its a completely new product, so I don’t know where to buy it in Sweden yet but will get back to you as soon as I have all the info! It gets 5/5 stars from me.

 

IMG_4233

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!