Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY

Det blev inte så många bilder från i fredags som jag hade hoppats på. Hade för skoj för att komma ihåg kameran helt enkelt haha. Hillenberg var superbra – internationell och trevlig  atmosfär och superbra service! Jag åt kronärtskocka till förrätt och torsk till huvudrätt. Mums!

____________________________________

 I didn’t get as many photos from Friday night as I had hoped for. I guess I had too much fun to remember the camera haha. Hillenberg was really nice, I had the artichoke for appetizer and the cod for the main course. Yum!

IMG_4180IMG_4183IMG_4181 IMG_4185

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Nat! Jättebra input, jag ska vidarebefordra infon till de som tar hand om min blogg och design! Och tusen tack för fina ord, det gör mig så gad och ger mig massa motivation att fortsätta blogga:D Massor av kramar tillbaka! <3

    Susanne Barnekow 2015-11-30 11:45:48
    Svara
  • Susanne, någon gång vill jag så gärna gilla ditt inlägg, men i så fall ska man går under kommentarer, scrolla högst upp och sen gilla den.-not a big deal…men kan det kanske ändrats, så det blir möjligt att trycka på hjärtat direkt i huvudinlägget? tack:))) Fortsätt att vara dig själv! fortsätt att inspirera, massor med kramar

    Nat 2015-11-16 11:50:13
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!