Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY

Det blev inte så många bilder från i fredags som jag hade hoppats på. Hade för skoj för att komma ihåg kameran helt enkelt haha. Hillenberg var superbra – internationell och trevlig  atmosfär och superbra service! Jag åt kronärtskocka till förrätt och torsk till huvudrätt. Mums!

____________________________________

 I didn’t get as many photos from Friday night as I had hoped for. I guess I had too much fun to remember the camera haha. Hillenberg was really nice, I had the artichoke for appetizer and the cod for the main course. Yum!

IMG_4180IMG_4183IMG_4181 IMG_4185

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Nat! Jättebra input, jag ska vidarebefordra infon till de som tar hand om min blogg och design! Och tusen tack för fina ord, det gör mig så gad och ger mig massa motivation att fortsätta blogga:D Massor av kramar tillbaka! <3

    Susanne Barnekow 2015-11-30 11:45:48
    Svara
  • Susanne, någon gång vill jag så gärna gilla ditt inlägg, men i så fall ska man går under kommentarer, scrolla högst upp och sen gilla den.-not a big deal…men kan det kanske ändrats, så det blir möjligt att trycka på hjärtat direkt i huvudinlägget? tack:))) Fortsätt att vara dig själv! fortsätt att inspirera, massor med kramar

    Nat 2015-11-16 11:50:13
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind