Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHAT A DAY

Herregud vilken stressig dag! Sitter fortfarande och jobbar – hade hoppats på att hinna gå och träna men vi får se hur det går med den saken. Ikväll ska jag äta middag på Hillenberg med min brudtärnor! Är så taggad och det ska bli så jäkla nice med tjejmiddag – och även att få testa Hillenberg som jag hört mycket gott om. Jag tänkte plocka med mig kameran så förhoppningsvis kommer jag ha lite bilder att visa er imorgon. Önskar er alla en underbar helg!! Puss

______________________________________

God damn what a stressful day! Still working had hoped to have the time to go gym but that might not happen. Tonight I am having dinner at Hillberg with my bridesmaids! I’m so psyched and can’t wait to catch up with the girls. I am planning to bring my camera so hopefully I will have some photos to show you tomorrow. Wish you all a great weekend!! xo

IMG_4162

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Gulle du!!!:D Den kommer från Forever 21. Stor kram

    Susanne Barnekow 2015-11-15 20:22:00
    Svara
  • As usually stunning!!! Varifrån kommer tröjan?

    Nat 2015-11-14 11:32:02
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!