Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ANOTHER SKIN BOOSTER

Min hy blir verkligen kaosig och torr när det börjat bli kallt ute. Jag gjorde därför ännu en Skinboosterbehandling på Stureplanskilinken, Man kan förklara det som en ansiktsbehandling inifrån, som tillför långvarig fukt och volym till din hud. Den variant jag får heter Restylane Vital och på mina kinder injicerar man genom ett litet stick och sedan genom en tunn nål som inte känns någonting. I pannan gjorde vi många små stick istället vilket i sig tydligen ska ge ökad kollagenbildning(lite som effekten av en dermaroller). Men du är inte lika fin precis efteråt:).Det är en relativt smärtfri behandling och resultatet syns på så sätt att jag känner att min hud fått mer lyster och spänst. Resultatet håller 6-12 månader och elastisiteten i huden förbättras ända upp till 6mån efter behandlingen. Om man väljer att göra en eller fler behandlingar varierar helt på ålder och det resultat man vill uppnå men generellt rekommenderas tre stycken. Det känns så bra att ha gett min torra vinterhy lite extra fukt och motståndskraft tillbaka!

__________________________________________

My skin really gets unbalanced and dry when the weather turns cold, that’s why I just did another skinboostertreatment. You could explain it like a facial from the inside, which adds long lasting moisture and volume to your skin. The product they use on me is called Restylane Vital and on my cheeks we injected through a small puncture and then through a thin needle that I didn’t feel at all. On my forehead we used many small injections instead and that in itself is supposed to increase the natural collagen production(like the function of a dermaroller). The treatment is not very painful and the results are visible only in the way that my skin feels revived with more glow. The result lasts for 6-12 months and the elasticity of the skin is improved up to 6months after the treatment. If you choose to do one or more treatments vary entirely on the age and the result you want to achieve but in general they recommend that you do three. It feels so good to have given back some moisture and resilience to my tired winter skin!

IMG_4061 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • […] var dags igen! Jag har skrivit om den flertalet gånger tidigare och ett av inläggen kan ni hitta här(klick!). Man kan kort förklara det som en ansiktsbehandling inifrån, som tillför långvarig fukt och volym […]

  ANOTHER SEASON ANOTHER SKIN BOOSTER – BYOU 2016-09-04 14:25:38 http://byou.se/another-season-another-skin-booster/
  Svara
 • […] var dags igen! Jag har skrivit om den flertalet gånger tidigare och ett av inläggen kan ni hitta här(klick!). Man kan kort förklara det som en ansiktsbehandling inifrån, som tillför långvarig fukt och volym […]

  ANOTHER SEASON ANOTHER SKIN BOOSTER - Susanne Barnekow 2016-09-04 14:24:17 http://susannebarnekow.se/2016/09/another-season-another-skin-booster/
  Svara
 • Vad du är gullig!! Taack!! 😀 Kram

  Susanne Barnekow 2015-11-18 09:04:35
  Svara
 • Du ser fantastisk ut!!!!

  Malin Brinde 2015-11-18 07:50:40 http://nouw.com/malinbrinde
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!