Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COLOR BUG

Igår blev jag tillfälligt rosahårig! Kevin Murphy har nämligen något som heter Color Bug, vilket är en liten boll som man drar längts håret och försvinner när man tvättar det. Den är lite som krita i konsistensen och man kan även använda den som ögonskugga – vilket jag gjorde och jag duttade till och med lite på läpparna. Efter man applicerat färgen ska man spraya över hårspray för att få den att fixeras och inte färga av sig – men det gjorde den tyvärr ändå. Ändå en kanongrej om man bara vill vara lite extra för en kväll.  Man kan bland annat köpa den här.

_____________________________________________

Yesterday, I had pink colored hair! Kevin Murphy has got a product called Color Bug which is a ball that you draw along your hair and goes away as you wash it off. It has a crayon like texture and you can also use it as an eyeshadow – which I did and I also applied some on the lips. After you apply the paint you should spray hairspray over it, to fixate the color, but unfortunately it stained my clothes and skin a bit anyways. I still think it’s a great product if you just want to look a little extra. You can buy it here.

IMG_4128IMG_4127 IMG_4118 IMG_4124IMG_4125

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!