Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BY NIGHT PALETTE

I november släpper UNE den här ögonskuggspaletten. Jag älskar att använda bruna och jordiga färger och gillar den här kombinationen jättemycket! Idag körde jag en vardagslook så jag använde mer av dem ljusare bronziga skuggan och lade bara lite av den bruna längt ut i kanterna. Perfekt liten palett att ha både till vardags och fest! Sen är det ett plus att den endast innehåller naturliga ingredienser.

__________________________________________

In November UNE is launching this eye shadow palette. I love using browns and earthy shades and I like this combination very much! Today I applied more of a everyday look and used more of the brighter bronze shade and put just a little of the darker brown on the edges. It’s a perfect little palette to use both everyday and and by night! It’s a huge plus that it only contains natural ingredients.

IMG_4097 IMG_4100 IMG_4105

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du kan bland annat hitta dem på Kicks, Eleven och Åhléns 🙂 Trevlig helg!! Kram S

    Susanne Barnekow 2015-11-13 12:13:21
    Svara
  • Fina skuggor! Var kan man hitta dessa då de finns i handeln?

    AnnieFair 2015-11-13 00:11:21
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!