Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SLOW SPEED

Jag vet inte hur jag har lyckats få en sån stressig dag…har liksom jobbat hela tiden men känns inte som jag fått någonting gjort! Och sen är jag så omotiverad att sminka mig och göra min fin för att det är kallt och mörkt ute. Vill helst gå runt i mjukisar haha. Nu tänkte jag dock bege mig ut och springa innan det blir helt kolsvart…ses sen! puss

______________________________________

I don’t know how I managed to turn this into such a stressful day I have been working all all day but it doesn’t feel like I got anything done! And then I’m also so unmotivated to wear make up and dress up because it’s cold and dark outside. I just want to wear pajamas all the time haha. Now I’m  however going out for a run before it gets completely dark see you later! xo

IMG_4064

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Thank you Susanne, you are so sweet!

  Carmen 2015-11-18 19:44:08
  Svara
 • Hi Carmen! I’m so happy that you read my blog – all the way from South America!! 😀 I have written about my everyday makeup here: http://susannebarnekow.se/plazakvinna/2015/08/everyday-look The foundation I use comes from Youngblood and now during the winter I use the shade Barely Beige. I also use Bare Minerals in the shade Light. Right now I use a mascara from Kat Von D – Immortal Lash 24h mascara. Hope you got all the info that you were looking for!:) xoxo

  Susanne Barnekow 2015-11-11 11:34:58
  Svara
 • Hello Susanne!

  Can you make a post of your favorite makeup? Above all, I would like to know which is your favorite makeup base and the number, as I have skin tone like yours!

  Thank you so much and greetings from south america!!

  Carmen 2015-11-10 16:48:38
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!