Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BONE BROTH

Har ni hört talas om en av de senaste hälsotrenderna som kommer från New York? Den kallas Bone Broth men får inte förväxlas med vanlig buljong! Bone Broth bygger nämligen på ett urgammalt recept som består av ett långkok på ben – från nöt, fisk eller kyckling. Här kokar man ut benmärg och kollagen som därmed ger drycken sitt höga innehåll av mineraler, vitaminer och näring. Blueberry har gjort sin egen tolkning av hälsodrycken, där de smaksatt ett långkok på kyckling med miso, ingefära och lime. Det smakar väldigt likt vanlig buljong men jag vet inte om jag är redo att byta ut min matchalatte eller golden milk riktigt än:)

_____________________________________

Have you heard about one of the latest health trends from New York? It’s called Bone Broth but should not be confused with ordinary broth! Bone Broth is namely based on an ancient recipe consisting of a slow cooked bones of, beef, fish or chicken. Yoy boil out the bone marrow and collagen which gives the drink its high content of minerals, vitamins and nutrients. Blueberry has made its own interpretation of the health drink, where they have flavored chicken broth with miso, ginger and lime. It tastes very much like normal broth but I don’t know if I’m ready to change my Matcha latte or golden milk  for this just yet 🙂

 

IMG_4049IMG_4050

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind