Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUPERSTART

Jag kom på att jag aldrig skrivit något om Superstart från Elizabeth Arden som var anledningen till min New Yorkresa i våras. Man kan kort förklara Superstart genom att det är en hudvårdsprodukt som riktar in sig på att vårda, bygga upp och stärka det yttersta hudlagret – ett hälsosamt sådant är nämligen avgörande för hudens förmåga att tillgodogöra sig hudvårdsprodukter. Den återskapar och stöttar hudens fuktbarriär och boostar dess egen förmåga att binda fukt till cellerna. Resultatet som utlovas är alltså en smidig, balanserad och förnyad hud som gör att efterföljande hudvårdsprodukter kan tränga ner djupare och ge mer effekt. Superstart appliceras som ett första steg i hudvårdsrutinen och känns väldigt mild och skön på huden. Jag tycker att det är en superhärlig produkt men jag måste erkänna att jag är lite dålig på att komma ihåg att applicera den. Den kostar 540 kr/ 30ml

___________________________________________

I realized that I never wrote anything about Superstart from Elizabeth Arden that was the reason for my New York trip this spring. You can briefly explain Superstart by saying that it’s a skincare product that focuses on nurturing, rebuilding and strengthening the outer layer of you skin. A healthy outer layer is crucial for the skin‘s ability to absorb skin care products and Superstart actively rebuild and supports the skin’s moisture barrier and it’s own ability to bind moisture to the cells. The result that is promised is a smooth, balanced and renewed skin which makes the following skin care products more active. Superstart is applied as a first step in your skin care routine and feels very soft and mild. I think it‘s a great product, but I have to admit I often forget to apply it. It costs 540 SEK / 30ml

EA2 IMG_1494 IMG_14921

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!