Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUPERSTART

Jag kom på att jag aldrig skrivit något om Superstart från Elizabeth Arden som var anledningen till min New Yorkresa i våras. Man kan kort förklara Superstart genom att det är en hudvårdsprodukt som riktar in sig på att vårda, bygga upp och stärka det yttersta hudlagret – ett hälsosamt sådant är nämligen avgörande för hudens förmåga att tillgodogöra sig hudvårdsprodukter. Den återskapar och stöttar hudens fuktbarriär och boostar dess egen förmåga att binda fukt till cellerna. Resultatet som utlovas är alltså en smidig, balanserad och förnyad hud som gör att efterföljande hudvårdsprodukter kan tränga ner djupare och ge mer effekt. Superstart appliceras som ett första steg i hudvårdsrutinen och känns väldigt mild och skön på huden. Jag tycker att det är en superhärlig produkt men jag måste erkänna att jag är lite dålig på att komma ihåg att applicera den. Den kostar 540 kr/ 30ml

___________________________________________

I realized that I never wrote anything about Superstart from Elizabeth Arden that was the reason for my New York trip this spring. You can briefly explain Superstart by saying that it’s a skincare product that focuses on nurturing, rebuilding and strengthening the outer layer of you skin. A healthy outer layer is crucial for the skin‘s ability to absorb skin care products and Superstart actively rebuild and supports the skin’s moisture barrier and it’s own ability to bind moisture to the cells. The result that is promised is a smooth, balanced and renewed skin which makes the following skin care products more active. Superstart is applied as a first step in your skin care routine and feels very soft and mild. I think it‘s a great product, but I have to admit I often forget to apply it. It costs 540 SEK / 30ml

EA2 IMG_1494 IMG_14921

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind