Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAXINNE – INTERVIEW

16_2-copy

Jag gjorde en intervju till Nordic Feel med min vckra vän Maxinne för ett tag sedan och tänkte att ni kanske skulle vilja ta del av den också. Jag har fler liknande intervjeuer som jag kan publicera här på bloggen om ni gillar!? Här kommer den i alla fall:)

______________________________________

I did an interview with my beautiful friend Maxinne a while ago and thought that you might like to read it here as well? Sadly I only have this one in Swedish:/

______________________________________________________________________

Du har ju en fantastisk och personlig stil, hur mycket påverkas du av trender?
Jag har aldrig varit ett stort fan av trender faktiskt, dock blir jag såklart omedvetet påverkad av det som finns i butikerna. Det är nog därför jag föredrar att shoppa i second-hand butiker, på marknader och små butiker utomlands, där man kan hitta unika prylar.

Hur håller du dig fräsch när du är ute och springer mellan visningar och jobb?
Jag har en liten sminkväska i bagen som jag använder mig av för att fräscha upp mig under dagen.

Vilket är ditt generellt bästa skönhetstips?
Att vara noga med bra ansiktskrämer och ansiktsvatten. Man tror att man har fått bort allt smink efter en vanlig tvätt men när du använder ansiktsvatten på en bomullstuss upptäcker du snabbt att det är en hel del smuts kvar!

Hur sminkar du dig när du vill känna dig extra snygg?
Jag brukar ju sminka mig i alla möjliga olika färger och former. Även med strass och stenar. Men när jag vill känna mig extra snygg lägger jag på en ganska ljus guldbronzig ögonskugga. Sedan applicerar jag en mörkare guldigskimrande-sotning upp mot ögonbrynen och ramar jag in ansiktet med solpuder. Jag matchar gärna med ett mörkare läppstift som jag markerar med en läppenna, för att skapa perfekta konturer. Jag använder ingen mascara! Känner mig oftast snyggare utan:)

Om du bara fick välja att bära en makeupdetalj(t.ex läppar, ögonbryn, bas), vilken skulle det vara?
Läppar eller bara lite lätt bronzing puder.

Har du någon produkt eller skönhetsrutin som du inte skulle kunna klara dig utan?
Min allergimedicin och Armani foundation. Det är den enda foundation som kunnat täcka mina allergiutslag när de kommer på besök.

Vilken skönhetslook kommer du själv satsa på i höst?
Allt… jag gillar som sagt inte trender och jag älskar att variera mig, så jag kommer jobba vidare på den melodin haha. Förmodligen kommer jag fortsätta byta hårfärg som andra byter trosor 😀

Du är alltid så fint sminkad, har du något tips på att få makeupen att hålla länge? Jag gillar No.7’s primer, den är grym! Sen har jag med mig ett ofärgat puder gör hyn matt, det är bra när man är ute och flänger i timmar. När man har läppstift varje dag som jag, så är MAC’s läppstift och läppennor oslagbart bra!

Om du hamnade på en öde ö och bara fick ta med dig en skönhetsprodukt, vad skulle det vara?
Tvål hade man ju velat ha…hmm…svårt. Tvål eller bodylotion:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!