Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LAZY WEEKEND

Den här helgen har varit så lugn och skön. Haft Heroes-maraton och ätit en massa godis. Jag kom nyss hem från en långpromenad med Ebba och nu ligger jag i soffan med mina grabbar och tittar på E.T. – vilken jäkla rulle alltså. Imorgon har jag planerat att jobba på redaktionen så ska försöka sätta ihop några inlägg till er nu. Puss

______________________________________

This weekend has been so calm and relaxing. We had a Heroes marathon and been eating lots of candy. I just got home from a long walk with Ebba and now I’m lying on the couch with my boys watching E.T. – such a good movie. Tomorrow I am working at Plaza Kvinna so I have a couple of posts to put together for you now. xo

IMG_3451

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!