Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHITE

Jag är ju ett stort Asos-fan och igår kväll hade jag turen att bli inbjuden till en jättemysig middag som de bjöd in till på Clou. Hade så trevligt middagssällskap men var tvungen att skynda hem och jobba så det blev inte så sent. I eftermiddag ska jag träna Bionic meeeed…min kille och bror! Min tränare har sagt att han ska köra riktigt hårt med dem hehe. Ses sen. Puss

____________________________________

I’m a huge Asos fan and yesterday evening I was fortunate enough to be invited to a dinner they hosted to Clou. I had such a nice dinner company but I had to hurry home and work so i made an early exit. This afternoon I’m training at Bionic wiiiith my boyfriend and brother! My trainer is going to give them a really hard work out hehe. See you later. xo

IMG_3928 IMG_3929 IMG_3930 IMG_3931 IMG_3933 IMG_3934

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!