Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KAT VON D

Det var inte länges sedan jag fick veta att Kat Von D hade en egen makeuplinje. Den finns i och för sig inte i Sverige än så det kanske inte är så konstigt men den kommer lanseras på i Sephoras butiker i februari nästa år. Jag har fått möjlighet att testa några av produkterna redan nu och måste säga att jag är imponerad! Mascaran hamnar i topp av de bästa jag någonsin testat och jag är kär i ögonskuggan som har en väldigt fin färg, starka pigment och sitter bra. Jag tyckte att det blev lite fint att lägga till den grå eyelinern som även den var kalasbra. Jag listar alla produkter jag använt nedan.

_________________________________

It was not long ago I learned that Kat Von D has her own makeup line. It’s not yet released Sweden but it will be launched at the Sephoras stores in February next year. I have had the opportunity to test some of the products and I must say I‘m impressed! The mascara tops the list of the best ones I‘ve ever tried, and I’m in love with the eyeshadow that has a very nice color and strong pigmentation. I think it was nice to add the gray eyeliner which also very good. I list all the products I’ve used below.

IMG_3969 DSC06768 IMG_3982 IMG_3983 IMG_3981
Immortal Lash 24h mascara, Ink Liner(woolf), Tatto Brow(medium brown), Metalcrush eyeshadow(doce), Lock-it concealer(light), Everlasting Liquid Lipstick(noble), Shade & Light eye contour brush.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!