Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIRLS NIGHT OUT

Uuuh nu är jag sååå mätt. Har precis ätit jättemycket mat som jag lagat till Teddy som en del av vårt 4-års firande. Tidigare ikväll var jag på Diplomat och hängde lite på Maria Nilas fantastiska event på Diplomat. Så otroligt snyggt fixat av tjejerna på Vass PR!

__________________________

Ooooh now I’m so full. Just ate a lot food that I cooked for Teddy as part of our 4-year celebration. Earlier tonight I was at the Diplomat and spend some time with the girls at Maria Nila amazing event at Hotel Diplomat. Such an amazing arrangement by the girls at Vass PR!

IMG_4007 IMG_4015  IMG_4019IMG_4018 IMG_4020 IMG_4021 IMG_4022 IMG_4023IMG_4016

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!