Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLOW MIST

Jag får många frågor om vilka hudvårdsprodukter jag använder. Jag är väldigt noga med min hud men byter produkter hela tiden då jag måste testa i mitt jobb – både på gott och ont för min hud. Men ett litet tips som alltid fungerar och som jag skrivit om många gånger tidigare är att använda ett bra ansiktsspray. Det både fixerar din makeup och ger huden en fin lyster. Jag testade nyligen det här från Pixie och det är verkligen kalasbra om man vill ha lite extra glow! Det innehåller bland annat  13 olika naturliga oljor och Aloe Vera och finns att köpa här(klick!).

______________________________________

 
I get many questions about the skin care products I use. I am very particular about my skin but I change products all the time because I need to test new ones in my work both good and bad for my skin. But a little tip that always works and that I have written about many times before, is to use a good facial spray. It both fixates your makeup and give the skin a nice glow. I recently tested this one by Pixie and it’s really great if you want a little extra luster! It contains 13 different natural oils and Aloe Vera and you can buy it here (click!).
DSC06598IMG_3917

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!