Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY CHOCOLATE

Har ni hört talas om den här skönhetschokladen från Estechoc som nyligen lanserades i Sverige? Den påstår sig ge dig en strålande vacker hud genom en förbättrad mikrocirkulation och syretillförsel som ska sakta ner hudens åldrande och öka lystern. Det låter ju lite för bra för att vara sant – men resultat utlovas redan efter 3 veckor och backas upp av 10-års forskning, utförd av forskare från Cambridge University samt en rad kliniska undersökingar. Jag kan inte påstå att jag märkt någon skillnad men det får ju åtminstonde räknas till ett väldigt välsmakande kosttillskott. Den säljs i förpackning om 21st och kostar 449 kr.

________________________________________

Have you heard about this beauty chocolate from Esthechoc which recently launched in Sweden? It claims to give you a radiant beautiful skin by improving the micro circulation and oxygenation of the skin that’s to slow down skins aging process and increase glow. It sounds too good to be true – but the results are promised already after 3 weeks and is backed up by 10 years of research, conducted by researchers from Cambridge University and a series of clinical studies. I cannot say that I noticed any difference in my skin but it has to count as a very tasty dietary supplement. It’s sold in packs of 21st and costs 449 SEK.
DSC06515

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!