Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY CHOCOLATE

Har ni hört talas om den här skönhetschokladen från Estechoc som nyligen lanserades i Sverige? Den påstår sig ge dig en strålande vacker hud genom en förbättrad mikrocirkulation och syretillförsel som ska sakta ner hudens åldrande och öka lystern. Det låter ju lite för bra för att vara sant – men resultat utlovas redan efter 3 veckor och backas upp av 10-års forskning, utförd av forskare från Cambridge University samt en rad kliniska undersökingar. Jag kan inte påstå att jag märkt någon skillnad men det får ju åtminstonde räknas till ett väldigt välsmakande kosttillskott. Den säljs i förpackning om 21st och kostar 449 kr.

________________________________________

Have you heard about this beauty chocolate from Esthechoc which recently launched in Sweden? It claims to give you a radiant beautiful skin by improving the micro circulation and oxygenation of the skin that’s to slow down skins aging process and increase glow. It sounds too good to be true – but the results are promised already after 3 weeks and is backed up by 10 years of research, conducted by researchers from Cambridge University and a series of clinical studies. I cannot say that I noticed any difference in my skin but it has to count as a very tasty dietary supplement. It’s sold in packs of 21st and costs 449 SEK.
DSC06515

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind