Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BROWS

Vissa dagara blir brynen bättre än andra. Idag tycker i alla fall jag att jag lyckades få till dem. Med största sannolikhet blir de inte lika bra imorgon så det är lika bra att njuta haha. Nu ska jag springa iväg och tillbringa eftermiddagen på redaktionen. Puss så länge

_________________________________

Some days are better brow days than others. Today I think I managed to get them looking pretty good. They will probably not look as good tomorrow so I better enjoy it haha. Now I’m off to spend the afternoon in the newsroom. See yall laters

IMG_3907 IMG_3908

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!