Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VEGAN DAY

Hur härligt var det här budet jag fick från Maria Nila – för att fira internationella vegandagen den 1 november? Förresten, visste ni ens att det finns en sån dag? Jag älskar deras naturliga och miljövänliga  produkter och jag var inte sen på att kasta mig över Rene Voltares godis. Dubbelmums!

____________________________________

How lovely was this delivery I got from Maria Nila to celebrate World Vegan Day November 1st? Btw, did you even know that it existed? I love their natural and environmentally friendly products and I was not late to throw myself over Rene Voltares candy. Double yum!
DSC06454 DSC06449

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!