Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MARUSCHKA DE MARGO No2

Hej finingar! Här kommer film nr två från min och Linns shoppingrunda i Maruschka De Margos butik i Sturegallerian. Det blir ju lite skillnad när man får se plaggen i rörlig bild också. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg är den röda klänningen, Versaceväskan och mockakjolen mina favoriter. Det där blev ju nästan alla plagg haha. Några av alla varumärken som finns i butiken är Roberto Cavalli, Style Butler, Nevada Love, Banjo&Matilda, Miss Me och Citizens of Humanity. Jag listar var mina kläder kommer ifrån nedan. Puss på er!

___________________________________

Hola babes! Heres the second film of mine and Linn’s shopping spree in the Maruschka de Margo store in Sturegallerian. I think it’s nice to see the clothes in motion picture as well! As I wrote in my previous post, the red dress, the Versace bag and suede skirt are my favorites. That was nearly all of the garments haha. Some of the brands available in the store is Roberto Cavalli, Style Butler, Nevada Love Banjo & Matilda, Miss Me, and Citizens of Humanity. I list where my clothes come from below. xo

Röd klänning från Nevada Love (1995 kr) och väska från Versace/ Svart mockakjol med fransar från Francesca Zunino och cashmeretröja från Banjo & Matilda.

 

 

* I samarbete med Maruschka de Margò

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!