Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VITAVIVA

I onsdags var jag på en pressfrukost för kosttillskottsmärket Vitaviva på Patriksson PRs kontor. De presenterade sina produkter och de senaste nyheterna, som ni kan se nedan. Jag gillar att de har en produkt som ska förbättra humöret – den måste jag ha haha. Det är ett roligt och annorlunda varumärke i sin kategori och ni kan kika på hela deras sortiment här.

___________________________

Wednesday morning I was at a press breakfast for the supplement brand VitViva, at Patriksson‘s PR office. They presented their products and the latest news, which you can see below. I love that they have a product that improves your mood – I need that one haha. It’s a fun and different brand in it’s category and you can look at their entire range here.

DSC06325 DSC06322

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh vad intressant, är dåligt påläst om olika ingredienser. Ska läsa på lite mer och defenitivt testa ditt recept:) Kram

    Susanne Barnekow 2015-11-09 13:12:25
    Svara
  • Ser att humörpillret innehåller 5-htp, vilket funkar grymt bra – speciellt om det kombineras med vitamin b6. Jag kör jämt på den kombon när jag har en deppdag 🙂 Finns massa spännande att läsa om enzymet på nätet

    Lovisa 2015-11-05 22:39:13
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!