Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WOULD YOU DARE?

I förrgår var jag på en pressfrukost i Blueberrys nya butik på Grev Turegatan. Där fick vi en jättesmarrig frukost och fick information om några nya hälsotrender. Vi fick bland annat smaka den här smoothin som innehåller syrsa – och den var jättegod. Jag ska försöka jobba bort äckeltanken kring att äta insekter – det är nämligen både nyttigt, proteinrikt och miljövänligt att odla. Än så länge är det är inte lagligt att sälja insekter som livsmedel men så fort regelverket ändras kommer det finnas på Blueberry.

____________________________________

 The day before yesterday I was at a press breakfast in Blueberrys new store at Grev Turegatan. There we had a supertasy breakfast and got information about some new health trends. We also got to taste this smoothie containing crickets and it was delicious. I’ll try to work with the disgust about eating insects It’s both nutritious, rich in protein and environmentally friendly. It’s not yet legal to sell insects in Sweden  but as soon as the regulations change, you are going to be able to buy it at Blueberry.
IMG_3774 IMG_3775

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!