Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

♥ RED DRESS ♥

Ni kommer ihåg filmen jag och Linn spelade in på Maruschka de Margò? Vi tog även lite stillbilder på några av outfitsen. Min absoluta favorit är den röda klänningen! Den är galet fin tycker jag, och sen gillar jag även den kaxiga röda Versaceväskan. En annan favorit är den svarta mockakjolen – superfin både till vardags och fest! Några av alla varumärken som finns i butiken är Roberto Cavalli, Style Butler, Nevada Love, Banjo&Matilda, Miss Me och Citizens of Humanity. Jag listar var mina kläder kommer ifrån nedan. Puss på er! ps. en av bilderna från butiken snodde jag från Linn.
___________________________________

Do you remember the movie me and Linn recorded in the Maruschka de Margò store? We also took photos on some of the outfits. My absolute favorite is the red dress! It‘s so pretty and then I also love the sassy red Versace bag. Another favorite is the black suede skirt super nice to wear both day and nigh! Some of the brands available in the store is Roberto Cavalli, Style Butler, Nevada Love, Banjo & Matilda, Miss Me, and Citizens of Humanity. I will list where my clothes come from below. xo! (I have stolen one of the pictures from the store from Linn.)


Blå fuskpäls från Unreal Fur, klänning från Paris (995 kr)reddress
Röd klänning från Nevada Love (1995 kr) och väska från Versace. 3f4ceadb0e5ba224b0f9f44497aa64e7_980x0_c_85_ns_v4 fringed suede skirt
Svart mockakjol med fransar från Francesca Zunino och cashmeretröja från Banjo & Matilda.IMG_2824

I samarbete med Maruschka de Margo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Sandra, då var det gjort:) Lyckat till med företaget! Kram

  Susanne Barnekow 2015-10-29 10:31:16
  Svara
 • Jag behöver Ditt svar till mitt uf-företags marknadsundersökning. Företaget ska sälja lösnaglar och jag behöver veta vad kunderna tycker om. Undersökningen hittar genom länken. Ditt svar skulle vara GULD värt! ???
  http://goo.gl/forms/K75nUilbho

  Sandra 2015-10-27 22:15:03
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!