Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW MMMM

Sjukt att jag har hittat så många doftfavoriter på senaste tiden…nu har jag fallit pladask för Maison Margielas senaste tillskott ”Lipstick On”. Den är verkligen magisk! Sen älskar jag designen på flaskan också…♥ Nu ska jag springa iväg på en pressfrukost på Blueberry, ses senare!

____________________________________

 
It’s crazy how many new fragrance favorites I found recently now I have fallen head over heels for Maison Margiela’s latest addition ”Lipstick On”. Its true magic! I also love the bottle design…♥ Now I’m off for a press breakfast at Blueberry, see you laters! 
IMG_3766

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Heej! Ja det måste du göra, den är fantastisk. Första gången tyckte jag dock att den var lite stark men när den utvecklades blev den helt magisk! Åh vad glad jag blir!! 😀 Uppskattar verkligen att du kommenterar och delar med dig av vad du vill se mer:) Jag ska tänka på det framöver! Stor kram S <3 <3 <3

    Susanne Barnekow 2015-10-27 15:47:11
    Svara
  • Verkligen snygg flaska, den ska jag garanterat provdofta! 🙂 Gillar din blogg jättemycket, så fint med vältagna bilder och tack för grymma skönhetstips. Det vore även kul om du vävde in lite mer än skönhet i bloggen, typ andra intressen, din inredning hemma etc.! Kraam

    Victoria 2015-10-27 12:19:19 http://www.luceviventium.com
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!