Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MONDAY

Jag bestämde mig igårkväll för att sitta på redaktionen idag. Jag får nämligen hundhjälp från min kille! Så har inte hunnit förbereda några inlägg för dagen…men jag ska göra mitt bästa för att hinna med:) Puss på er!

________________________________________

I decided last night to work at Plaza Kvinna today, because my boyfriend is kind enough to help me out with my dog! So I didn’t have time to prepare any posts for today but I’ll do my best to keep you updated 🙂 xo

monday-quotes-sayings

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!