Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HYDRATION MASK

Puh, helt slut efter idag. Det är så mycket som jag ska hinna med när jag sitter på redaktionen, vilket gör att det blir väldigt intensivt arbete. När jag kom hem och tittade mig själv i spegeln isåg jag att min hy var katastrofalt torr, så jag slängde på mig den här masken från Boots no7. Den är superhärlig och jag känner verkligen hur min hud suger upp den. Bra pris också, kostar 165 kr och finns bland annat att köpa här.

_______________________________________

So exhausted after today. There’s so much I  have to get done when sitting at Plaza Kvinna, which makes it very intense. When I got home and looked myself in the mirror I noticed that my skin was catastrophically dry, so I applied this mask from Boots No7. Its super nice and I can really feel how my skin absorbs it. Great price too, costs 165 sek and you can buy it here.

IMG_3758IMG_3760

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Sandra! Vad glad jag blir av din kommentar:D Den är inte så perfekt, kameran och foundation som gör det:) Jag använder olika produkter hela tiden då jag testar mycket genom mitt jobb som skönhetsredaktör men något som fungerar för mig är mycket fukt, regelbunden exfoliering och en bra foundation som inte torkar ut huden. Ett annat knep är att hitta en bra ansiktsspray som du kan lägga över din bas. Gärna något som innehåller mer än bara vatten, som till exempel Caudalies Beauty Elixir. Salongsbehandlingar som fungerat väldigt bra på mig är PRP och skin boosters(som jag skrivit om i bloggen tidigare) men även vanliga syrapeels(skonsamma varianter). Jag ska sätta mig och fila på ett ordentligt inlägg! 🙂 Tack för att du läser min blogg!! <3 Stor kram S

    Susanne Barnekow 2015-10-27 15:55:12
    Svara
  • Susanne, Kan du inte göra ett inlägg där de specifikt står vad för behandlingar och produkter du använt för att få din hy sådär perfekt? Är heelt hooked på hitta produkter för att få mer lyster i huden. Må bäst! Kram

    sandra laukkanen 2015-10-26 20:55:08 http://[email protected]
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!