Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PINK BALLOON

Aaaah söndag…ska snart gå ut på en hundpromenad och senare i eftermiddag ska jag på en Stretch & Release träning på YogAhimsa. Känner på mig att det kommer bli smärtsamt haha. Har en sjuk träningsvärk i rumpan efter min Bionicträning i fredags. Det här fina budet fick jag från Maria Nila i fredags eftermiddag – en rolig inbjudan fäst i rosa champagne och ballong!

_____________________________________

Aaah Sunday I will soon go out for a walk with my dog and later in the afternoon I am doing a Stretch & Release workout on YogAhimsa. A have got a feeling it’s going to be painful haha. I have a terrible pain in my butt after my Bionic workout Friday. I got this great delivery from Maria Nila Friday afternoon a fun invitation attached on pink champagne and balloon!

Balloon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!