Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PEELING GEL

Jag har hittat en helt otrolig produkt som kommer från Doctor Babor. Det är en peeling-gel med AHA-syror som man applicerar på ansikte, hals och dekolletege. Man ska låta den verka i 10 minuter innan man sköljer av den. Jag tycker att effekten motsvarar känslan av en skonsam peel på salong – med andra ord känns min hy helt fantastis efteråt. Babymjuk och rengjord med en massa lyster! Den heter Refine Cellular AHA Peeling Gel och kostar 1380 kr. Det är ju en ganska saftig prislapp men den är väldigt dryg och man ska bara använda den 1-2ggr/vecka.

________________________________________

 I have found an incredible product from Doctor Babor. It’s an exfoliating gel with AHA acids which you apply on the face, neck and decolletage. You leave it on for 10 minutes before rinsing it off. I think that the effect corresponds to the feeling of a gentle peel at the salon – in other words, my skin feels completely fantastic afterwards. Super soft and clean with lots of glow! It’s called Refine Cellular AHA Peeling Gel and costs 1380kr. It’s a pretty juicy price tag but at the same time you only use very little at a time and you are only supposed to use it 1-2 times/week.
DSC06134

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind