Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÖRDAGSMYZ

Fy fasen vad jag njuter av hösten, framför allt när det är så fint väder. Jag har varit ute på två promenader och nu ska jag sätta mig i soffan och läsa senaste numret av Plaza Kvinna. Det är så fint och på skönhetssektionen har vi gjort en liten anti-age special som ni inte får missa. Senare blir det med största sannolikhet middag från Foodora och filmmys hemma med mina gulliga grabbar.

__________________________________

I’m truly in love with autumn, and a little bit extra when the weathers makes everything so pretty. I have been on two walks and now I’m about to sink into our couch and read the latest issue of the Plaza Woman. It’s so nice and in the beauty section, we have made a small anti-age special that you cannot miss. Later I will most likely order dinner from Foodora.se and have a movie marathon at home with my boys.

IMG_3741 kopia autumn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!