Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRP

Nu har jag gjort 2 av tre PRP-behandlingar i mitt ansikte. Ni kan läsa mitt tidigare inlägg där jag beskriver mer om behandlingen här. Efter första märkte jag inte så mycket men nu måste jag säga att det känns riktigt bra! Jämnare hudton, mindre porer och väldigt mycket lyster. Ser verkligen fram emot att se hur det blir efter den 3e! Jag gör mina behandlingar på Nordic Hair Clinic där de är väldigt kunniga och trevliga.

_______________________________________

 
 Now I have done two out of three PRP treatments on my face. You can read my previous post where I describe more about the treatment here. After the first one I didn’t notice so much but now I must say it feels really good! Even skin tone, smaller pores and lots of glow. Really looking forward to seeing the results after the 3rd one! I’m doing my treatments at Nordic Hair Clinic where they are very proffesional and nice.
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • […] Hair Clinic och gjorde en PRP behandling! Ni kan läsa mina tidigare inlägg om behandlingen här, här och här. Jag gjorde i ansiktet och lite i håret och nu väntar jag på att mina små stickmärken […]

  PRP TREATMENT - Susanne Barnekow 2016-05-17 16:19:35 http://susannebarnekow.se/2016/05/prp-treatment/
  Svara
 • INGA problem:) Kram S <3

  Susanne Barnekow 2016-02-19 16:06:23
  Svara
 • jag ber så mycket om ursäkt. såg nu vad du hade skrivit, hade nämligen bara tryckt på bilden via nordics facebook sida! jag ursäktar!

  alexsandra 2016-02-19 14:27:30
  Svara
 • hej! jag ville bara fråga dig om du inte har något emot det. Har du utfört någon ansiktsbehandling för din vackra hy eller är det din?:)

  alexsandra 2016-02-19 14:25:50
  Svara
 • Åh vad gullig du är, tack!! Nej jag gör inte det, bara min vanliga hudvård och min mineralfoundation från Youngblood ovanpå:) Kram <3

  Susanne Barnekow 2015-10-22 20:33:29
  Svara
 • Alltså wow! Använder du någon primer i ansiktet? Om du gör det, vilken isåfall? Du ser alltid fantastisk ut!

  Janika 2015-10-22 11:02:39
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!