Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TUESDAY MATTERS

Nu kom jag precis hem från en pressfrukost på Teatergrillen som Lyko.se bjöd in till. De presenterade bland annat hårvårdsmärket Philip Kingsley som nyligen börjat säljas via deras kanaler. Nu ska jag jobba, gå ut med hunden och sen blir det Bionic-träning och hårstyling hos Björn Axéns Johan Hellström. Aaah, sen jag måste hitta en hundvakt! Jag får inte ha med min lille vovve på redaktionen och min kille som hjälpte mig tidigare kan inte ta honom längre. Om ni vet någon som skulle bli glad av sällskapet av världens mysigaste och snällaste hund, en dag i veckan, så får ni gärna hojta till! Så här ser jag ut idag…mina ögonfransar är inne i en växtfas så gillar inte hur de ser ut med mascara, så kör utan tills de vuxit till sig.

_______________________________________

 I just came home from a press breakfast at Teatergrillen which was hosted by Lyko.se. They presented the hair care brand Philip Kingsley, which recently launched at their website. Now I have to get some work done, walk the dog and then do some Bionic training and finish the day with getting my hair styled by Björn Axén’s Johan Hellström. Aaah, and then I need to find someone to take care of my dog! I can’t bring him to Plaza Kvinna and my boyfriend who helped me in the past can’t take him anymore. If you know someone who would be happy about with the company of the world’s sweetest and kindest dog, one day a week, you are more than welcome to holler! This is how I look like today, my eyelashes is in some kind of growth- phase and I don’t like how they look with mascara, so I  go without.
IMG_3599
IMG_3605

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad du är gullig! Det är min kamera och mineralfoundation som gör susen tror jag:) Den är tyvärr inte lika fin i verkligheten. Jag är väldigt noga med min rutin och här kan du hitta ett inlägg jag skrev i somras http://susannebarnekow.se/blog/2015/07/skin-care . I och med att jag jobbar med skönhet så testar jag nya produkter hela tiden så jag har utgått ifrån vilka typer av produkter jag använder och vad som är viktigt att tänka på. Jag ska sätta mig och snickra på ett nytt uppdaterat inlägg också:) Kram <3

    Susanne Barnekow 2015-10-22 20:39:37
    Svara
  • Alltså din Hy är den finaste jag sett! Snälla kan du inte öra ett inlägg om din hudvård!! Kram 🙂

    Olivia 2015-10-20 17:15:04
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!