Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DINNER

Hejsan hoppsan! Som vanligt blir det lite tyst från mig på bloggen när jag festat till det på helgen. Jag blir så fruktansvärt trött! Det var i alla fall supermysigt i fredags och efter middagen drog vi ut och drack drinkar på Fou. Idag har jag tagit det jättelungt och tagit en promenad på djurgården med Ebba och imorgon ska jag till Ida Lanto och snacka bröllopsklänning(!) Ett så jäkla stort beslut men jag tror jag har en ganska bra idé om hur jag vill att den ska se ut. Jag har dock inte testat en enda så jag vet ju egentligen inte vad jag kommer trivas i…det ska i alla fall bli väldans spännande!

______________________________________________

Hello! As usual it’s a little quiet on the blog when I partied on the weekend. I get so terribly tired! Anyways, it was a super nice dinner Friday, and afterwards we went out and had cocktails at Fou. Today I have taken it very easy and took a walk on Djurgården with Ebba, tomorrow I’m visiting Ida Lanto to talk wedding dresses(!) It’s such a huge decision but I think I have a pretty good idea of how I want it to look like. However, I have not tried anything on so I have no idea what model I feel comfortable in…anyways so exited!

IMG_3579 IMG_3581

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson