Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EYE POLISH

Jag har testat den här nya duoprodukten från Pür Minerals, som är en ögonskugga och primer i en. Den appliceras med hjälp av en rolig pensel i silikon och som ni ser så ger den ett väldigt intensivt intryck! Det är dock lite svårt att få till en suddig övergång men det funkade ganska bra när man blandade upp med den ljusare nyansen. Den sitter verkligen som berget och om jag får lite tid på mig att vänja mig vid applikatorn kan den få en permanent plats i sminkväskan!

_________________________________________

I have tested this new duo product from Pür Minerals, an eyeshadow and primer in one. Its applied by using a different kind of silicon brush and as you can see it gives a very intensive impression! It’s a bit difficult to get to a blurred transition but it worked quite well when mixed up with the lighter shade. The eye polish really stays in place all day and if I get some time to get used to the applicator maybe it will get a permanent place in my makeup bag!

IMG_3548
På det högra ögonlocket har jag inte blandat upp den med den ljusare / On the right eyelid I havn’t mixed it with the lighter shade.
IMG_3541 kopia
IMG_3542 kopiaIMG_3543 kopiaIMG_3547 IMG_3548

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!