Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DONE!

Vilken intensiv dag det har varit! Jag och Linn spelade in en film i Maruschka de Margos butik i Sturegallerian. Jag har förhoppningen om att det kommer bli riktigt bra men det är så svårt att veta hur man ser ut på film haha. Lite läskigt men det är bara att komma över. Nu har jag jobbat och ska springa ut och handla ett par sista saker till min tjejmiddag som jag ska ha ikväll. Ska bli så myspysigt!

____________________________________________

 
What a stressful day it has been so far! Me and Linn filmed a short a film in Maruschka the Margo store in Sturegallerian. I think it’s going to turn out really good but it’s so hard to know what you will look like on film haha. A little bit scary but I just have to let it go…now I have been working a bit and will run out and do some last minute shopping for tonight’s dinner – all girls and it’s going to be so much fun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!