Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

C.W FAVOURITES

För ett tag sedan skrev jag ju ett inlägg om att Charles Worthington har lanserats i Sverige och nu har jag listat mina favoritprodukter. Nu skriver  jag i helt fel ordning men förhoppningsvis kan ni ser vilka som är vilka:) Glassprayen doftar jättegott och ger fin glans utan att tynga ner. Hårsprayen är helt fantastisk, den ger jättebra stadga men är superenkel att borsta ut och lämnar inga kladdiga rester. Sen är det schampoo och balsam som också är jättebra. Finns bland annat att köpa på Åhléns.

________________________________________________

A while ago I wrote a post about that Charles Worthington had been launched in Sweden and now I have listed my favorite products. I have written the reviews in the wrong order but you can hopefully tell which is which🙂 The shine spray smells delicious and gives a nice shine without weighing it down. The hairspray is absolutely fantastic, it gives great hold but is super easy to brush out and leaves no sticky residue. Then there’s the shampoo and conditioner which is also great. You can  buy it at Åhléns.

IMG_3526

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson