Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

C.W FAVOURITES

För ett tag sedan skrev jag ju ett inlägg om att Charles Worthington har lanserats i Sverige och nu har jag listat mina favoritprodukter. Nu skriver  jag i helt fel ordning men förhoppningsvis kan ni ser vilka som är vilka:) Glassprayen doftar jättegott och ger fin glans utan att tynga ner. Hårsprayen är helt fantastisk, den ger jättebra stadga men är superenkel att borsta ut och lämnar inga kladdiga rester. Sen är det schampoo och balsam som också är jättebra. Finns bland annat att köpa på Åhléns.

________________________________________________

A while ago I wrote a post about that Charles Worthington had been launched in Sweden and now I have listed my favorite products. I have written the reviews in the wrong order but you can hopefully tell which is which🙂 The shine spray smells delicious and gives a nice shine without weighing it down. The hairspray is absolutely fantastic, it gives great hold but is super easy to brush out and leaves no sticky residue. Then there’s the shampoo and conditioner which is also great. You can  buy it at Åhléns.

IMG_3526

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind