Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAIR-TIME

God morgon på er finingar! Snart ska jag rusa iväg till Bangerhead och få en liten håruppdatering. Tänkte att Gabbi skulle få göra en Olaplexbehandling och styla mitt hår – så att jag är fin inför morgondagens filminspelning 😉 Sen ska jag försöka hinna med att besöka några presskontor då massvis av varumärkena visar vår- & sommarkollektionerna den här veckan. Bilden är från när jag åt frukost på Grand Hotel. Muuums

_____________________________________________

Good morning to you babes! Soon I’ll rush off to the Bangerhead Studio to get a well needed hair update. I’m thinking that Gabbi might give me an Olaplex treatment and style my hair – so I look nice for tomorrows shoot😉 Then I will try to find the time to visit some press offices, this week they show the spring and summer collections. The picture is from when I had breakfast at the Grand Hotel. Yuuum

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!