Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAGICSTRIPES

Jag har testat den här härliga ansiktsmasken från Magicstripes. Man ser ju ut som en skräckfigur när man har på den men man blir desto snyggare efteråt. Den utlovar intensiv återfuktning och  stimulerad cellförnyelse och är 100% naturlig och biologiskt nedbrytbar. Den kommer i en förpackning om tre,  kostar 399 kr och finns bland annat att köpa på markbart.nu. Jag tycker att min hud känns lugn och rejält återfuktad efteråt men det kanske är svårt att se några direkta resultat av den påstådda cellförnyelsen.

_______________________________________

 

 I have tried this lovely facial mask from Magicstripes. You look like some kind of horror figure while you wear it, but you also feel prettier afterwards. It promises intense hydration and stimulated cell renewal and is 100% natural and biodegradable. It comes in a pack of three, costs SEK 399 and you can buy it at markbart.nu. I find that my skin feels smooth and deeply moisturized afterwards, but it’s difficult to see any direct results of the alleged cell renewal.
IMG_3238 IMG_3356 IMG_3239

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!