Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TODILOO

Idag sitter jag på Plaza Kvinnas redaktion och jobbar så jag har tidsinställt ett par inlägg! Igår eftermiddags var jag på Maruschka de Margò i Sturegallerian och valde ut lite kläder till en videoinspelning jag ska medverka i tillsammans med Linn på fredag. Vi får toppstylist-hjälp av Lars-Fredrik Svedberg, vilket känns otroligt lyxigt och tryggt. Filmerna kommer läggas upp här på bloggen och jag ska se till att ta en massa bilder. Ja och så här såg jag ut igår…

__________________________________________

Today, I am working at Plaza Kvinna magazine so I have prepared a couple of posts for you guys! Yesterday afternoon I was at Maruschka de Margó in Sturegallerian and chose some clothes for a video me and Linn are participating in on Friday. We get top stylist help from Lars-Fredrik Svedberg, which feels incredibly luxurious and secure. The videos will be posted here on the blog and I’ll be sure to take a lot of pictures. Well…and this is how I looked yesterday…

IMG_3476

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!