Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NARS X STEVEN KLEIN

Nars har gjort en jättefin makeupkollektion i samarbete med den kände fotografen Steven Klein och här ser ni ett urval av produkterna. Man ser det inte så tydligt på bilden men läppstiften är i miniformat – supersöta! Kollektionen kommer finnas att köpa i Sephoras butiker från november.

________________________________________

Nars has produced a really nice makeup collection in collaboration with the renowned photographer Steven Klein, and here is a selection of the products. You don’t see it so clearly in the picture but the lipsticks are miniature – super cute! The collection will be available for purchase in Sephoras stores from November.

 

NARS Steven Klein One Shocking Moment Visual - jpegDSC05833 DSC05842DSC05847 DSC05843C001_C002_08079W

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!