Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BIONIC

Idag var jag som ni vet på mitt andra Bionic-träningspass. Den här gången körde vi på lite hårdare och helvete vad jobbigt det var! Jag måste ju också ta tillbaka min skeptisism inför den här träningsformen då jag redan från förra gången haft en väldans träningsvärk. Jag kan inte ens tänka mig hur det kommer kännas nu när vi körde på så hårt, helt slut i kroppen haha. Ska träna på torsdag igen…to be continued…

__________________________________________

Today I did my second Bionicworkout. This time we went a little harder and it was really tough! I do have to take back my skepticism to this form of work out, I have had such muscle soreness from last time and I cannot even imagine how I’m gonna feel after this one haha. I have another work out coming up on Thursday…to be continued …

IMG_3463 IMG_3464

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!