Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SWEED LASHES

Jag är egentligen ingen lösögonfransanvändare, tycker att det blir för mycket på mig. Nu testade jag dock ett par från Sweed Lashes som heter Ramina. De är ganska nätta i designen så det fungerade faktiskt bra tycker jag! Vad tycker ni? Nu har de precis lanserat ett ögonfanslim som ska komplettera fransarna. Jag tycker det fungerade alldeles utmärkt och det var faktiskt inte så svårt att fästa som jag hade trott. Det var min vän och duktiga makeup artisten Gabriella Elio som grundade Sweed Lashes i våras och jag är verkligen imponerad över vilket fint och bra varumärke hon skapat! Fransar och lim finns bland annat att köpa på Åhléns och Kicks.

_________________________________________

I’m actually not a user of false eyelashes, I think it looks a bit too much on me. Now I however tested a pair from Sweed Lashes called Ramina. They are pretty discreet in design so it actually worked out quite well I think! What do you guys think? Now they have just launched an eyelash glue to complement the lashes. I think it worked great and it was actually not as difficult to apply them as I had imagined. It’s my friend and talented makeup artist Gabriella Elio who founded Sweed Lashes this spring and I’m really impressed with the brand and products she has created! The lashes and glue can be bought at Åhléns and Kicks.

 

IMG_3446IMG_3438

FÖRE:

IMG_3439

LÖSÖGONFRANSARNA UTAN MASCARA:
IMG_3440

LÖSÖGONFRANSARNA MED MASCARA:IMG_3441 IMG_3442

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!