Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KNOCKED OUT

Hej på er! Äntligen samlat energi till att skriva lite på bloggen haha. Igår var jag supertrött från i fredags…jag fick nämligen ett sånt sjukt sug efter att gå ut och äta middag och dricka rödvin så jag, min kille, min bror och vår vän Niklas gjorde exakt det. Sen gick vi så klart vidare men jag hade så sjukt skoj så det var verkligen värt det. Idag har jag gått en promenad och nu tänkte jag jobba lite. Sen samla energi till mitt andra Bionic-pass som jag ska köra imorgon kl10…jag ska berätta mer om det sen:)

______________________________________________

Hello! Finally I gathered the energy to update the blog haha. Yesterday I was super tired from Friday I got such a craving to go out for dinner and drink red wine so me, my boyfriend, my brother and our friend Niklas did exactly that. Today I went for a walk and now I’m gonna work a bit. I also need to gather some energy for my second bionic work out tomorrow at 10 I‘ll tell you more about that later 🙂

IMG_3411

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!