Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

REDAN FREDAG

Men va fasen, nu är det redan fredag. Härligt men också lite stressigt att jag har så mycket kvar att göra. Strunt samma. Snart ska jag iväg och testa Bionic träning. Det är en träningsform som fungerar genom elektromuskulär stimulering, vilket sammanfattat ger dig 15 minuters träning som motsvarar 2,5h på gymmet. Det som låter för bra för att vara sant är ofta det…MEN jag tänker givetvis ge det en ärlig chans. Återkommer med en utvärdering. Någon som testat?

____________________________________

What the heck, Friday already? Very nice but also a bit stressful because I have so much left to do. Whatever. Soon I’m about to try Bionictraining. It is a work-out form which works by electrode muscular stimulationsummarized it gets you in shape with 15 minutes of training, instead of spending 2.5 hours in the gym. If it sounds too good to be true, it often is...BUT of course I will give it a fair chance. I will get back to you with an evaluation. Someone who tried it?
IMG_3373
Byxor och jacka från Maison Scotch// Pants and jacket from Maison Scotch.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!