Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OLIVIA.P

Så mycket att göra och så lite tid…varför är det alltid så haha!? Snart ska jag springa iväg på en presslunch med Ciaté där Olivia Palermo ska medverka! Ja ni hörde rätt! Hur coolt är det? Ska ta en massa bilder så jag kan visa er. Om jag får dvs. Puss

_____________________________________

So much to do, so little time…why is it always like that haha?! Soon I’m off  for a press lunch with Ciaté where Olivia Palermo will attend! Yes you heard me right, how cool is that?! I’ll make sure to take lots of pics for you guys. If they let me that is. xo

olivia-palermo-x-ciate-collection-0

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!